Hier vindt u de afbeeldingen van diverse tekeningen uit Ger's geboortestad Hoorn.

uit 1998 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De Oosterpoort in Hoorn

2021

De Oosterpoort in Hoorn, De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum in Hoorn. Artprints in een oplage van 6 stuks zijn te koop.

De Admiraliteitspoort aan het Kerkplein Hoorn

2021

De Admiraliteitspoort aan het Kerkplein in Hoorn. De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum in Hoorn. Artprints in een oplage van 6 stuks zijn te koop.

Kloosterpoortje Wisselstraat Hoorn

2021

Kloosterpoortje Wisselstraat Hoorn en de binnenzijde ervan. De originele tekeningen zijn in het bezit van het Westfries Museum in Hoorn. Artprints, in een oplage van 6 stuks, zijn te koop.

Kloosterpoort / Oude Vrouwenpoort aan het Kerkplein in Hoorn

2021

Het Kloosterpoortje, ook wel Oude Vrouwenpoort genoemd, aan het Kerkplein en de binnenzijde ervan.  De originele tekeningen zijn in het bezit van het Westfries Museum in Hoorn. Artprints, in een oplage van 6 stuks, zijn te koop.

De Waag

2018

De Waag. De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum. Art prints, in een genummerde oplage van 10 exemplaren, zijn te koop.

De Haven

2013

De Haven. De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum. Art prints, in een genummerde oplage van 15 exemplaren, zijn te koop.

Westfries Museum

2002

Westfries Museum in Hoorn. De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum. Art prints, in een genummerde oplage van 10 exemplaren, zijn te koop.

Claes Stapelshofje

1998

Claes Stapelshofje. De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum. Art prints, in een genummerde oplage van 10 exemplaren, zijn te koop.

De Statenpoort

1998

De Statenpoort. De originele tekening is in het bezit van het Westfries Museum. Art prints, in een genummerde oplage van 10 exemplaren, zijn te koop.